Zaujímavé akcie 31. 01. 2019

Poobhliadnutie za rokom 2018

Rok 2018 je za nami a my môžeme z bezpečnej vzdialenosti zhodnotiť, čo zaujímavého nás v jeho priebehu postretlo. Jedno vieme určite: bolo toho dosť!


Strašiak menom GDPR

Vlaňajší rok bol bezpochyby v znamení GDPR. Pamätáte? Ľudia okolo tejto skratky doslova šaleli, celé firmy prechádzali školením a rôzni podnikavci ponúkali predražené kurzy, na ktorých ste sa nič nedozvedeli.


My sme to sledovali s pokojom. Vedeli sme, že v oblasti sledovania vozidiel sa toho zas toľko nezmení. A ako už ste asi zistili aj vy, príliš sa toho nezmenilo ani v iných oblastiach podnikania.


Známe dobrodružstvo v novom kabáte

Počas celého roka sme sa vracali k podpore rôznych dobrodružných podnikov. Tieto akcie nás veľmi bavia - a zároveň si pri nich skvele otestujeme našu GPS technológiu v najrôznejších podmienkach.


Po dlhých 3 rokoch sa domov vrátil Jiří Oliva. Jeho akcia Kayak Around Europe nemá obdobu - cieľom bolo oboplávať európske pobrežia na morskom kajaku. Tento cieľ síce nebol úplne naplnený, ale ťažko povedať, či to vôbec vadí - veď Jirka urazil na svojom plavidle 11 543 km a zažil toho toľko, že tá cesta jednoducho stála za to!

Tiež Motorkári z partie Mototrips si naše GPS trackery opäť pribalili na cestu. Tentokrát bola cieľom Bosna a Hercegovina a už len fotky v ich reporte hovoria za všetko.


Naše osobné GPS trackery si zahrali veľmi dôležitú úlohu hneď pri niekoľkých športových podujatiach. Sledovali vedúcich bežcov v pretekoch série Runczech, ktorých vďaka tomu mohli ľudia sledovať priamo na webových stránkach.

Trackery tiež bez prestávky dohliadali na súťažiacich v Majstrovstvách ČR v autostope, ktorí sa museli čo najefektívnejšie dostať do Macedónska a späť (urazili pritom 5 500 km).


Naše sledovacia technológia dohliadala tiež na účastníkov závodu Lowcost Race, kde mali súťažiaci len 5000 Kč a 10 dní na precestovanie polovičky Európy a splnenie 40 checkpointov a doteraz sme veľmi smutní z nešťastia, ktoré sa pri ňom prihodilo.


Nové v roku 2018: Dobroběžka a Admenture

V roku 2018 nás tiež oslovili dva nové nápady. Marek Jelínek si sľúbil prejsť Áziu na kolobežke, aby vybral peniaze pre najchudobnejšie deti z Bangladéša. Krásny nápad, ktorý prepojil dobrodružstvo s dobrým úmyslom - ten sme proste nemohli nepodporiť. Rovnako nás nadchol tiež Admenture, súťaž otcov a synov plná dobrodružstiev, cestovania a zapeklitých výziev. Mala stmeliť chlapcov a ich otcov a myslíme, že sa to naozaj podarilo.

Chcete sa na niečo opýtať?
Alebo zadarmo otestovať naše riešenie?

Nechajte nám na seba kontakt, ozveme sa vám.