Zaujímavé akcie 29. 06. 2015

Čo nás čaká v lete 2015?

Radi sa zapájame do zaujímavých dobrodružstiev. Chceme vidieť naše GPS trackery v akcii. Sledujeme, ako sa im darí v náročných podmienkach. Na základe získaných skuseností vylepšujeme prístroje aj software. Na aké bláznivé a odvážne výpravy sa môžeme tešiť tento rok?


2. majstrovstvá ČR v autostope

Po úspešnom, zábavnom a veľmi vydarenom prvom ročníku majstrovstiev ČR v autostope sa postavia na štart noví závodníci. A náš sledovací kufrík bude opäť sledovať postup všetkých stopárov.

ŠTART: 15. 6. 2015
Viac informácii nájdete na:   http://www.jedu.cz/cs/mistrovstvi-cr-v-autostopu

 

Kayak Around Europe

Nádherný nápad. Nasadnúť v centre Prahy do morského kajaku, po Vltave a po Dunaji dopádlovať do Čierneho mora. Oboplávať celú Európu okolo brehov. Nakoniec sa vrátiť do Prahy zo severu po Labe.

20 000 kilometrov, 1000 dní na ceste. A vy budete pri tom, všetko uvidíte na online mape vďaka nášmu GPS trackeru.

ŠTART: 4. apríl 2015

Viac informácii nájdete na: http://www.kayakaroundeurope.com/

 

The Great Wall Marathon

Jitka Křížová je maratónska bežkyňa a vodička nevidiacich bežcov. Tento rok si dala veľký cieľ: odbehnúť The Great Wall Marathon, maratónsky beh na Veľkom čínskom múre.

Pri tomto extrémne náročnom závode ju bude poháňať vedomie, že výťažok z dražby pamätnej maratónskej medaily venuje na podporu nevidiacich bežcov. A sledovať a fandiť jej budeme môcť online - pomocou GPS Dozor Trackeru.

ŠTART: 16. 5. 2016

Viac informácii nájdete na: http://www.rozhlas.cz/svetluska/maraton

 

Albánsko krížom krážom za 17 dní

Sledujte motorkársku výpravu do Albánska. Martin, Ondra a Milan nasadnú na svoje mašiny a prejdú veľkú časť tejto nádhernej hornatej krajiny. Spoločne s mototrips.cz a našim GPS lokátorom budete pri tom.

ŠTART: 20. 6. 2015
Viac informácii nájdete na:  https://www.gpsdozor.cz/stitky/za-krasami-albanie

 

Mongol Rally - 10 000 km v starej kraksni

Mongol Rally je podnik šitý na mieru skutočným dobrodruhom. Jedná sa o cestu naprieč Mongolskom v starých, malých autách. Zabudnite na moderné vymoženosti, tu sa pred technickými problémami neuteká, tu sa im ide tak trochu naproti. Úspech posádky nezávisí na vozidle, ale na skúsenostiach, húževnatosti a hlavne pomoci a súnáležitosti všetkých tímov.

A jedným z tých tímov bude medzinárodná partia kamarátov, ktorá si hovorí Strawberry Seahorses. Ako naznačuje už názov, žiadna zábava jej nie je cudzia. Budeme sledovať každý kilometer ich expedície a veríme, že to bude stáť za to!

ŠTART: 10. 7. 2015

Viac informácii nájdete na:  http://navigationrally.com/

 

Tomáš Poláček stopuje okolo sveta

Novinár Tomáš Poláček z magazínu Reportér mal so sebou náš GPS tracker už pri svojom minuloročnom dobrodružstve, kedy úspešne dokončil NY Marathon. Tento rok to ale bude iné kafé. Tomáš chce obísť celý svet. Autostopom. Za 67 dní.

Či už sa mu to podarí alebo nie (my veríme, že áno), vznikne z toho určite veľa pútavých reportáží. A pôsobivá čiara na mape cez celú Európu, Áziu a Severnú a Južnú Ameriku, ktorú vykreslí náš GPS tracker.

ŠTART: 6. 6. 2015
Viac informácii nájdete na: http://autostop.reportermagazin.cz/

 

Po československých stopách v Ázii - na historických motorkách

Nie je to po prvý krát, čo podporujeme nadšencov, ktorí sa vydávajú na dlhú púť na starých motorkách. Trojica kamarátov na dvoch československých (Jawa 250) a jednej ukrajinskej (Dněpr 12) motorke sa rozhodla na spiatočnej ceste do Mongolska zmapovať stopy života “občanov krajín českých, slovenských, československých legií a jednotlivých kolónii, ako živých, tak aj dlho zaniknuvších”.

Skupina plánuje prejsť cestu 10 000 kilometrov a my budeme pri tom. Viac o celom podniku sa dozviete tu: http://www.jedeme-daleko.cz/

ŠTART: 1.7.2015

Chcete sa na niečo opýtať?
Alebo zadarmo otestovať naše riešenie?

Nechajte nám na seba kontakt, ozveme sa vám.