Tipy a skúsenosti 11. 12. 2015

Kde všade bol náš lokátor v roku 2015?

Rok 2015 sa pomaly chýli ku koncu. Je čas bilancovať, prehliadnuť záznamy a pochváliť sa, kde všade boli a spoľahlivo fungovali naše GPS lokátory.



 

Európa je naša

Naša spoločnosť má pobočky v Česku,  na Slovensku a tiež v Poľsku. Tieto tri krajiny majú naše lokátory precestované skrz naskrz. Náš systém ale funguje bez problémov po celej Európe. Trackery ju križujú v dodávkach a kamiónoch od Portugalska po Rusko a od Švédska po Grécko.

Okrem štandartného využitia pre sledovanie vozidiel alebo nákladu, sme tento rok opäť sledovali účastníkov Majstrovstiev ČR v autostope. Kufríky s lokátormi tak otestovali aj tie najzastrčenejšie cesty z Prahy do Atén. Viac informácií nájdete tu.

 

Vo svete sa nestratí

Naše pokrytie ale Európou nekončí. Skôr naopak, bežkyňa Jitka Křížová pod dohľadom trackeru zvládla celú trasu The Great Wall Marathonu, ktorý sa beží na Veľkom čínskom múre.

Tracker sa tiež ako doprovod turistov a dobrodruhov podíval do niekoľkých exotických krajín ako je Bali, Srí Lanka, Mongolsko alebo Kambodža. Zákazníkov máme dokonca aj v Zanzibare. Aj do USA alebo Kanady sa naše technológie vydávajú pravidelne, či už v batohoch cestovateľov , alebo ako strážci hodnotných zásielok.

Veľkým testom nášho vybavenia bolo svetové ťaženie publicistu Tomáša Poláčka, ktorý v lete obišiel autostopom celú zemeguľu. Náš lokátor bez väčších výpadkov zaznamenal jeho pohyb po Európe, Ázii, Strednej a Južnej Amerike, keď nakoniec dosiahol “konca sveta”, mestečka Ushuaia.

 

Nesledujeme len pohyb po súši

Naše technológie sa ani zďaleka neobmedzujú len na pevninu. Dokazuje to napríklad úžasný podnik Jířího Olivu , ktorý práve teraz obpláva Európu na morskom kajaku. Naše trackery takisto lietajú - kontrolujú prácu, ktorú odvádza jedna letka práškovacích lietadiel na Vysočine v ČR.

Sme radi, že sa môžeme zúčastniť takéhoto množstva zaujímavých aktivít. A nech ste už kdekoľvek, je aj na naše lokátory spolah.


Ďalšie informácie o zaujímavých akciách nieken v roku 2015 nájdete tu - Zaujímavé akcie.

Chcete sa na niečo opýtať?
Alebo zadarmo otestovať naše riešenie?

Nechajte nám na seba kontakt, ozveme sa vám.