Zaujímavé akcie 04. 02. 2020

Ako vyzeral rok 2019?

Ďalší rok ubehol ako voda a my sa už tradične obzeráme za uplynulými mesiacmi s letopočtom 2019. Aké dobrodružstvá zažili naše lokátory na vode, vo vzduchu a na zemi?


Český národný rekord v počte najazdených kilometrov elektromobilom za 24 hodín

1 elektromobil, 3 vodiči, 24 hodín, 1 823 kilometrov. Náš tracker meral úspešný pokus o prekonanie národného rekordu. Cieľom bolo uraziť v elektromobile najdlhšiu vzdialenosť za 24 hodín. Realizácie sa ujali nadšenci z redakcie magazínu fDrive. Za volantom strávili viac ako 18 hodín a niečo cez 5 hodín strávili nabíjaním.



Električka T3 COUPÉ ako súčasť konferencie WebExpo

Súčasťou minulého ročníka webdeveloperskej konferencie WebExpo2019 bola historická pražská električka s označením T3 COUPÉ. Jazdila Prahou a konali sa v nej zaujímavé prednášky a diskusie. Aby účastníci vedeli, kedy im tento spoj ide, mohli sledovať jeho pohyb vďaka našej aplikácii.



Noví cestovatelia na palube, nové dobrodružstvá s vôňou diaľok

Tento rok sme spoznali nové tváre ľudí, ktoré nás inšpirovali svojimi dobrodružnými nápadmi. Jan Duraj s naším lokátorom prešiel naprieč celú Českú republiku, a nerobil to len tak pre radosť, ale s veľmi bohumilým cieľom.

Filip Tomášek sa vydal na cestu do Gruzínska. Na babete! Či tam naozaj dorazil, mohli (nielen) jeho blízki zistiť vďaka našej sledovacej technológii.

A aby toho nebolo málo, podporili sme expedíciu Sámoška. Nie, nešlo o nákup potravín na víkend, ale o výpravu do laponskej divočiny na vlastnoručne vyrobených plavidlách.



Staré známe sme neopustili

Za zmienku stojí tiež skutočnosť, že sme naďalej podporovali projekty a ľudí, ktorí sa k nám pripojili už v predchádzajúcich rokoch. Sledovali sme teda preteky série Runczech, ultramaratónec Tomáš Dvořák "s nami" bežal 1 035 km cez Slovensko a Českú republiku, prebehol ďalší ročník Majstrovstiev SR v autostope a X-Challenge. A partia motorkárov z Mototrips s našimi trackermi prešla jednu z najkrajších ciest sveta, írsku Wild Atlantic Way.



Rok 2020 klope na dvere

Práve otvárame novú kapitolu s letopočtom 2020. Už teraz vieme, že nás čaká množstvo dobrodružstiev. Čo nevidieť sa o ne podelíme aj s vami. Sledujte nás napríklad na Facebooku a Instagrame, nech o nič neprídete.

Chcete sa na niečo opýtať?
Alebo zadarmo otestovať naše riešenie?

Nechajte nám na seba kontakt, ozveme sa vám.