Zaujímavé akcie 08. 06. 2017

Absolvovať Giro d´Italia na kolobežke? Tím Kick Italy 2017 to dokázal. Máme dôkaz!

3572km, 21 etáp. Na kolobežke. A s GPS lokátorom, ktorý to všetko zaznamenal.

  

V roku 2013 sa partii šiestich dobrodruhov podarila neuveriteľná vec. Na kolobežkách zvládli prekonať Tour de France. Keď bolo po všetkom, zaprisahali sa, že takto extrémnu výzvu už nikdy nezopakujú. A svoje slovo vlastne dodržali: tohtoročná Giro d´Italia bola totiž ešte náročnejšia!

 

Organizátori slávneho cyklistického závodu sľubovali najnáročnejší ročník dekády a to aj splnili. Kolobežkári, ktorí každú etapu prechádzali vždy deň pred tou cyklistickou a teda za plnej premávky, si siahli skutočne až na dno.



 

Bolo to peklo

 

Pre predstavu: etapy Giro d´Italia majú každá okolo 200 kilometrov a ich výškový profil pripomína zuby žraloka.

 

Naviac sa šlo v jarnom období, kde jazdci v horských pasážach narazili na slnko, sneh aj dážď. Na každú etapu vyrážali ešte za tmy a dorazili - áno, hádate správne - až za tmy.

 

Nie je preto divu, že člen tímu Jan Vlášek celú situáciu popísal ako peklo, ktoré ovšem stálo za to. Stálo to za to hlavne preto, že všetci túto extrémnu záležitosť úspešne dokončili.



 

GPS ako dôkaz

 

Skutočnosť, že partia chlapov na kolobežkách zvládla naozaj prejsť každý kilometer trasy, ktorá preverí aj tých najnašlapanejších cyklistov planéty, si môžete preveriť sami na zázname trasy nášho GPS lokátoru.




Chcete sa na niečo opýtať?
Alebo zadarmo otestovať naše riešenie?

Nechajte nám na seba kontakt, ozveme sa vám.