Zaujímavé akcie 28. 07. 2017

Daniel Hunt prechádza 12 krajín Európy na bicykli. Pritom vyberá peniaze na charitu

Počas leta chce Daniel Hunt svojou cestou naprieč Európou vybrať 5 000 libier na The Oxford Health Charity. Prečo to robí? Chce tak vyjadriť vďaku za starostlivosť, ktorú britskej zdravotné inštitúcie venovali jeho umierajúcemu dedkovi. Pre niečo také radi poskytneme našu GPS technológiu.




"Volám sa Daniel Hunt.


Dňa 17. decembra 2016 odišiel môj dedko Allen Hunt. Zomrel v izbe po ročnom boji s rakovinou a ďalšími chorobami. Odišiel v deň narodenín mojej ženy a mojej babičky.


Dedo prišiel o svojich rodičov v dvadsiatich a po zvyšok života sa musel spoliehať sám na seba. Podarilo sa mu vybudovať skutočný domov pre moju babičku a ich tri deti, môjho otecka mojej tety ... "


Tak začína list, ktorý Daniel píše na svojej fundraisingové stránke. Prečítajte si ho, je dojemný a ukazuje, ako úprimne mal Daniel svojho dedka rád.



Na bicykli Európou

Daniel je vďačný nemocniciam a hospicu, v ktorých dedko strávil posledný rok svojho života. Za obetavú starostlivosť by sa rád nejako odvďačil, preto prijal výzvu vybrať pomocou svojej cesty peniaze na charitatívnej organizácii, ktorá tieto zariadenia podporuje.

Hoci nie je nijako zdatný cyklista, plánuje na bicykli navštíviť 23 európskych štátov a uraziť 4 500 míľ, teda asi 7 240 kilometrov. A koľko chce vybrať peňazí? Rovných 5 000 libier.




Ideme do toho

Pretože sa nám veľmi páči, čo Daniel robí, rozhodli sme sa, že chceme byť pri tom. Poskytujeme mu svoju GPS technológiu. Vďaka nášmu trackeru a mapovému portálu tak môžu všetci Danielovi podporovatelia vidieť, kde sa sa nachádza. Pozrite sa tiež!


Chcete sa na niečo opýtať?
Alebo zadarmo otestovať naše riešenie?

Nechajte nám na seba kontakt, ozveme sa vám.